Tőstitok

TősSellő, az élmény tengere

Szia!

Láttál már sellőt élőben? Nem rajzfilmen, vagy könyvben!

Figyelj, nekünk van egy, de ez maradjon a MI TITKUNK, a Tiéd és a Miénk.

Szeretsz strandolni? Fürödni, locsolni, spriccelni? Vagy vízbe ugrálni? Vagy sarazni?

Kipróbálnád? Anyu nem engedi?

A TŐSSELLŐ Gyermek Vízi Élményparkot azért hoztuk létre, mert tudjuk, sok olyan titkos vágyad van, amit de jó is lenne kipróbálni, de nem lehet mondani senkinek!

Mint a SARAZÁS. Tudod! Előbb csak a talpad lesz saras, aztán a bokád is elsüllyed, észre sem veszed, és máris térdig benne vagy. Persze, ülve az igazi, mert akkor az egész combod eltüntetheted, és innen már csak egy pillanat: nehogy a hasad vagy a vállad kimaradjon. Ha pedig belefekszel…

Nálunk, a TŐSSELLŐBEN fürödhetsz, ugrálhatsz, LOCSOLHATSZ, spriccelhetsz kedvedre. Ha akarsz, HOMOKOZHATSZ, várat építhetsz vagy sarazhatsz. Van dombunk, van sziklánk, van vizünk, patakunk, kis tavunk, van csobogónk és zubogónk. VAN ZSILIPÜNK és aranymosónk, van hintánk, csúszdánk, KÖTÉLHINTÁNK és függőhidunk meg sok más vízi játékunk. Ha tudsz úszni, az jó, ha nem, az sem baj: van 1 méter mély vizünk és van bokáig érő is.

Mondd meg a szüleidnek, hogy nyugodtak lehetnek, vigyázunk rád, sőt, többféle játékos programba is bekapcsolódhatsz (lesznek vizes sportjátékok, mesejátékok, ügyeskedők). Apa, anya, ha van kedve, addig hűsölhet a napernyők alatt, ihat egy frissítőt vagy megmártózhat a strand hűsítő vizében.

Jöhetsz hozzánk a családdal, de jöhetsz az oviddal vagy a suliddal. Várunk akár egy órára vagy egy napra. 

Ha megéheztél vagy megszomjaztál, ehetsz és ihatsz a SELLŐBÁRBAN, ha bátor vagy (és megengedik), kipróbálhatod a TősSellő melletti KALANDPARKOT, vagy barangolhatsz a Tőserdő erdei ösvényein, csónakázhatsz a Holt-Tisza vizén.

És ha eljössz, azt is megtudhatod, mi is a TŐSTITOK!

szechenyi-terv

infoblokk

© 2018 Tőssellő Gyermek Élményfürdő. Minden jog fenntartva.